1) Rozdělení pecí a tepelných zařízení ve výrobě keramiky a skla.
2) Charakteristiky přenosných jevů.
3) Sdílení hybnosti, energie a hmoty - aplikace.
4) Technologické procesy při sušení, výpalu a tavení.
5) Sušárny surovin a výrobků.
6) Pece maltovinářské: rotační a šachtové. Chladiče slínku.
7) Pece keramické: periodické a kontinuální.
8) Pece sklářské: tavicí, chladicí, temperovací a rafinační.
9) Konstrukční prvky pecí.
10) Výpočty pecí a sušáren.
2) Charakteristiky přenosných jevů.
3) Sdílení hybnosti, energie a hmoty - aplikace.
4) Technologické procesy při sušení, výpalu a tavení.
5) Sušárny surovin a výrobků.
6) Pece maltovinářské: rotační a šachtové. Chladiče slínku.
7) Pece keramické: periodické a kontinuální.
8) Pece sklářské: tavicí, chladicí, temperovací a rafinační.
9) Konstrukční prvky pecí.
10) Výpočty pecí a sušáren.