1. Základní pojmy (charakteristiky jakosti, pojetí jakosti).
2. Systémový přístup k řízení jakosti. ISO 9000:2000. ISO/TS 16949 a TQM.
3. Plánování jakosti, Off-line Quality Control (jakost návrhu ).
4. Metoda QFD.
5. Taguchiho metoda, DOE (Design of Experiments).
6. On-line Quality Control (jakost shody s návrhem).
7. SPC (Statistical Process Control).
8. Neustálé zlepšování, Six Sigma.
9. Lidský faktor a jakost, týmová práce, kroužky jakosti.
10. Ekonomické aspekty jakosti, náklady na jakost.
11. Řízení jakosti v servisních organizacích.
2. Systémový přístup k řízení jakosti. ISO 9000:2000. ISO/TS 16949 a TQM.
3. Plánování jakosti, Off-line Quality Control (jakost návrhu ).
4. Metoda QFD.
5. Taguchiho metoda, DOE (Design of Experiments).
6. On-line Quality Control (jakost shody s návrhem).
7. SPC (Statistical Process Control).
8. Neustálé zlepšování, Six Sigma.
9. Lidský faktor a jakost, týmová práce, kroužky jakosti.
10. Ekonomické aspekty jakosti, náklady na jakost.
11. Řízení jakosti v servisních organizacích.