Přeskočit na hlavní obsah
Přeskočit hlavičku

Univerzitní ligy v plném proudu

S příchodem nového akademického roku se opět rozjíždí univerzitní ligy. Pro naši univerzitu byl ročník 2022/2023 dosud nejúspěšnější. V dalším ročníku mají naše družstva neméně vysoké ambice na medailová umístění.

Zkušenosti z druhého ročníku: zlato, stříbro a bronz

Z druhého ročníku univerzitních lig 2022/2023 si týmy VŠB-TUO odvezly tři sady cenných medailí, kterými si získaly respekt soupeřů. Florbalový tým mužů vybojoval zlaté medaile, futsalisté přivezli stříbro a naše florbalistky bronz. Všem patří velká gratulace a poděkování za vynikající reprezentaci univerzity.

 

Letošní účastníci: florbal, volejbal, futsal, fotbal, basketbal a lední hokej

V letošním ročníku jsme přihlásili týmy do šesti sportovních disciplín: florbalu, volejbalu, futsalu, fotbalu, basketbalu a ledního hokeje. 

 

Basketbalový zápas v Bonver aréně: lokální derby

Basketbalisty naší univerzity čeká v listopadu zápas v Bonver aréně, kde se utkají s týmem Ostravské univerzity. Derby nabízí tradičně zvláštní atmosféru nejen na hřišti.

 

Fotbalové čtvrtfinále s Univerzitou Karlovou: premiérový zápas

Fotbalový tým naší univerzity se ve čtvrtfinále utká s týmem Univerzity Karlovy. Pro naše hráče je čtvrtfinálový zápas premiérou v této fázi soutěže. 

 

Futsalisté v repríze loňského finále: odveta s Masarykovou univerzitou

Pro futsalový tým bude čtvrtfinále znamenat odvetu s Masarykovou univerzitou, které loni podlehl ve finále. Věříme, že tentokrát naši futsalisté zvítězí a vrátí se do finálových bojů.

 

Volejbalisté na cestě za úspěchem: úvodní zápas ve skupinách

Volejbalisté VŠB-TUO se připravují na úvodní zápasy ve skupinách, kde se setkají s družstvy Univerzity Palackého, Ostravské univerzity a Univerzity Tomáše Bati ve Zlíně.

 

Před námi je nová sezóna v univerzitních ligách. Přejeme našim sportovcům hodně úspěchů nejen v univerzitních soutěžích!